Zakelijk

Under construction

zakelijkHeeft u er wel eens bij stil gestaan dat het voortbestaan van uw bedrijf nauw verbonden is met de risico’s die u als ondernemer loopt?

Een aantal van die risico’s zijn waarschijnlijk prima ‘in eigen beheer’ op te vangen. Een flink aantal echter zeker niet! Laat uw onderneming eens op risicobasis doorlichten door onze specialisten. Het verplicht u tot niets maar u krijgt wel inzicht in de risico’s waar u misschien helemaal niet bij heeft stilgestaan. U heeft immers wel wat anders aan uw hoofd.

Als specialist op verzekringsgebied kunnen wij u bijstaan en adviseren in een zeer breed scala aan verzekeringsproducten. Het mes snijdt dan aan twee kanten. Enerzijds kunt u onbezorgd bezig zijn met datgene waar u goed in bent, namelijk uw onderneming. Anderzijds schept u wellicht een concurrerend klimaat op het gebied van secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ook als u al voor langere tijd een onderneming drijft is het eveneens verstandig om met ons te gaan praten. De kans is groot dat uw bestaande verzekeringspakket niet meer overeenkomt met de hedendaagse eisen en/of mogelijkheden. Wat dacht u van een mogelijk flinke premiebesparing door een andere, speciaal door ons geselecteerde verzekeraar in de arm te nemen?