Particulier

Under construction

Verplicht of verstandig?

huis

Sommige verzekeringen zijn verplicht gesteld door de overheid. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld de verplichte WA-verzekering voor uw auto en het bromfietskenteken. Toch is het niet verstandig om dergelijke verzekeringen zonder gedegen advies af te sluiten. De ene verzekeraar is immers de andere niet en u bent niet dezelfde peroon als uw buurman/vrouw. Wij werken samen met een groot aantal verzekeraars en kunnen dus een verzekeraar voor u uitzoeken welke het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Daarnaast zijn er een aantal verzekeringen die zeer verstandig zijn om af te sluiten. Hierbij kunt u denken aan uw persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering, uw woonhuis- of inboedelverzekering en bijvoorbeeld een rechtsbijstandverzekering. Alle mogelijke verzekeringen hier opsommen heeft ons inziens weinig nut, het gaat er immers om wat voor uw persoonlijke situatie geschikt is.
Graag zijn wij u behulpzaam in het samenstellen van een op maat gesneden verzekeringspakket. Ons uitgangspunt daarbij is altijd uw situatie en het afdekken van risico’s die u persoonlijk niet kunt of wenst te dragen.